Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Με «Ρόδι και μέλι» στα Λαδάδικα

Νόστιμα μαγειρευτά ελληνικά πιάτα από δύο βραβευμένους Έλληνες σεφ, σερβίρονται καθημερινά στο «Ρόδι και Μέλι», στα Λαδάδικα (SALONICO).


Με νοστιμότατες γεύσεις από ελληνική κουζίνα, μαγειρευτά φαγητά και ξεχωριστές λιχουδιές, οι βραβευμένοι σεφ Δημήτρης και Νατάση Νάση, μας καλωσορίζουν στο εστιατόριο τους «Ρόδι και Μέλι», στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.

Το φιλικό περιβάλλον, ο ευχάριστος χώρος και φυσικά οι πρωτότυπες γεύσεις με τα επιλεγμένα φρέσκα υλικά θα ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κάθε Σάββατο από τις 9 μ.μ. και μετά μπορείτε επίσης, να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική.
Επιλέξτε το πιάτο σας ανάμεσα σε φρεσκότατες σαλάτες όπως την σαλάτα Ροζμαρί, ορεκτικά όπως λαχανικά σχάρας ή μπουρεκάκια με μελιτζάνες αλλά και κυρίως πιάτα όπως ψαρονέφρι, χοιρινή μπριζόλα, σολωμό σχάρας ή λιγκουίνι με θαλασσινά και κλείστε το γεύμα σας με καρυδόπιτα, παγωτό βανίλια, ψητό κυδώνι ή γλυκό του κουταλιού.
Υπάρχει ακόμα, μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και ποτά ενώ οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές.
Πληροφορίες:
 «Ρόδι και Μέλι», Αιγύπτου 5, Λαδάδικα, 2310521952. Ανοιχτά καθημερινά από τις 12:00 έως τις 00:00.
.